ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ

εξωτερικός χώρος

 

  Δεχόμαστε περιστατικά που εμπίπτουν στην επιστημονική μας δραστηριότητα από όλη την Ελλάδα.

  Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών που επιθυμούν να προσκομίσουν το ζώο τους για εξέταση και την αποφυγή καθυστερήσεων, συστήνουμε να προσέρχονται ύστερα από ραντεβού.


γραφείο ιατρείουχώρος υποδοχής

 

  Στην πρώτη σας επαφή μαζί μας, θα σας ζητηθούν ορισμένα στοιχεία για το ιστορικό του ζώου σας, μετά την λήψη του οποίου, ακολουθεί η κλινική εξέταση του. Με την ολοκλήρωσή της, ο υπεύθυνος κτηνίατρος, θα σας ενημερώσει ΑΜΕΣΑ για την κατάσταση του ζώου σας και ανάλογα με τα ευρήματα της πρώτης αυτής εξέτασης, θα ενημερωθείτε και για το πιθανό κόστος της περαιτέρω διαχείρισης.

  Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων που πιθανά απαιτηθούν (εξετάσεις αίματος, ούρων, λοιπές εργαστηριακές εξετάσεις, ακτινογραφίες, καρδιογράφημα, υπέρηχος κλπ), ο ιδιοκτήτης του ασθενούς ζώου, αφού ενημερωθεί από τον υπεύθυνο κτηνίατρο, για τα αποτελέσματά τους, τις παραλαμβάνει σε ατομικό φάκελο.

  Ακολουθεί η τελική εκτίμηση του κτηνιάτρου για την κατάσταση της υγείας του ζώου και πάντα σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη, γίνεται η επιλογή του κατάλληλου σε κάθε περίπτωση θεραπευτικού πρωτοκόλλου.

Αν η επίσκεψή σας στο Πρότυπο Ιατρείο Ζώων, γίνεται κατόπιν σύστασης του κτηνιάτρου σας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε. Μετά χαράς θα συζητήσουμε μαζί του και θα τον ενημερώσουμε, για τα ευρήματα των εξετάσεων που πραγματοποιήσαμε, την διάγνωση μας, καθώς και τις προτάσεις μας για την θεραπευτική αγωγή του ζώου σας.